pátek 23. prosince 2016

Noční LAN party a Movie night

V pátek 9. prosince se na naší škole konala tradiční předvánoční LAN párty a Movie night. Studenti hráli počítačové hry, deskové hry, koukali na filmy, zpívali, tancovali, prostě si užívali zábavu od pátečního podvečera až do ranních sobotních hodin.

Počítačová učebna patřila po celou noc hráčům - ti si mohli své oblíbené hry vyzkoušet s pořádným výkonem na herních MSI noteboocích a zúčastnit se turnajů ve hrách CS: GO a Hearthstone. V dalších učebnách pak našli své místo milovníci ještě modernější techniky - 2 virtuální reality HTC Vive přenesly hráče do zcela nových světů. Na řadu přišlo i zpívání, či skupinové tancování, při kterém si pak čtvrťáci vyzkoušeli část své choreografie před blížícím se maturitním plesem. Specialitkou večera pak byly zapůjčené slavné meče z populárních filmů např. Arvenin meč z Pána prstenů, slavné Žihadlo z Hobbita či oficiální repliku Frostmournu z WoWka.
Na závěr patří poděkování organizátorovi akce panu Lukáši Vobeckému, který LAN party připravil a partnerům naší „lanky“ - firmám MSI, eSuba a Blindbox za zapůjčení věcí a poskytnutí cen do soutěží.



Žádné komentáře:

Okomentovat