pátek 5. prosince 2014

Budeme pořádat školní kolo PC hry HearthStone

V listopadu se střední školy na Českolipsku zúčastní unikátního klaní, při němž se budou moci jejich studenti zapojit do počítačové karetní hry s názvem HearthStone. Mnozí si určitě kladete otázku: „Co to vlastně je HearthStone?'' Je to strategická karetní hra, ve které si hráči vyberou, za kterého z devíti hrdinů ze světa „Warcraft“ budou hrát, a poté v jednotlivých tazích vykládají karty, jimiž na protivníka sesílají mocná kouzla, používají zbraně a schopnosti nebo přivolávají bojovníky.


Jan Kluger: „Na hru mě upozornil kamarád. Začali jsme hrát spolu a bavilo nás to. Hraji od druhé sezony a stále mě to baví.“

Martin Bureš:Hraji od října loňského roku. Nejzajímavějším shledávám RNG (pozn. aut. - random number generator), žádná jiná hra ho nemá tolik.
Jak vysoko se chci dostat? V ČR jsou hráči děleni do 25 ranků, 25 je nejhorší 1 je nejlepší, postupuje se podle hvězd, výhra = zisk hvězdy, prohra = ztráta hvězdy, kdo má všechny hvězdy na ranku 1 postoupí v případě winu do nejvyššího ranku legendy, který má vlastní žebříček. Chtěl bych se každou sezonu (každý měsíc je jiná sezona, pak je reset) dostávat do top 25 v legendary ladderu.

Osobní názor Martina Bureše: „Je to dobrá hra, ale omrzí kvůli tomu, že tam není nic co dělat. Hra je rychlá, zábavná a snadná k pochopení, nicméně není tam prakticky nic, co by udrželo hráče, chybí tam challenge, karet je omezeně, takže jsou malé možnosti na stavení decku, rozšíření je maximálně dvakrát do roka.

Žádné komentáře:

Okomentovat