neděle 7. prosince 2014

Máme za sebou další florbalový turnaj

V sobotu 6. prosince se dvanáct studentů z naší školy zúčastnilo florbalového CL Sport Cupu na gymnáziu v České Lípě. Reprezentanti naší školy se rozdělili na dva týmy, které se následně střetly s dalšími dvěma přihlášenými týmy. Jedinou výhru zaznamenal tým, za který chytal Martin Müller, který v podnikatelském derby porazil tým Sebastiana Šlehofera. Tento turnaj sloužil zejména pro téměř poslední testování sil pro nadcházející středeční Středoškolní pohár.

První tým: Martin Müller - Dario Becci, Richard Mareš, Michal Pavlíček, Tomáš Hudík.
Druhý tým: Sebastian Šlehofer - Filip Dvořák, Jan Krabec, Marek Holan, Lukáš Chyna.

Více fotek z této události je ZDE.


2 komentáře:

  1. Parádní reportáž! Je super vidět, že mladí se dneska pořád věnují sportu a nesedí jen u těch mobilů a počítačů. Sice nejsme z Lípy, ale našeho kluka jsme taky přihlásili do florbalu - bude z něj brankář. Letos k Vánocům mu tedy Ježíšek přinesl florbalové brankářské chrániče a další vybavení, co bude potřebovat, tak doufám, že mu to vydrží :) Pokud jo, určitě bych uvažoval o tom, že bych taky dělal takové reportáže. Florbal mě vždycky bavil, ale kvůli bolavému koleni už v tom můžu podporovat jenom mého syna.

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy jsem s manželem sledovala výsledky florbalových zápasů a říkala jsem si jaké by to bylo krásné kdyby ten náš malej uměl taky jednou takhle hrát. On je neskutečný šikulka a vím že by se mohl dostat do té vrcholné soutěže, otázkou však zůstává jestli to chceme my jako rodiče no.

    OdpovědětVymazat