pondělí 5. září 2016

Adaptační kurz 2016

Jako každý rok na podnikatelce, tak i letošní nový školní rok byl zahájen adaptačním kurzem, který proběhl ve dnech 1.9.-2.9.2016. Letos se pro změnu neuskutečnil v Heřmaničkách, ale přemístil se do Starých Splavů, konkrétně do kempu Borný. Zde však naše škola nebyla poprvé, proto nebyl žádný problém se zařizováním a vymýšlením aktivit pro studenty. Program byl jako každoročně perfektně promyšlený a nadmíru zábavný. Studenti všech ročníků vytvořili smíšené týmy a snažili se uspět v mnoha aktivitách. Nemohla samozřejmě chybět ani túra po zdejší překrásné krajině, která byla opět pojata v soutěžním duchu, a to tak že studenti museli vyřešit hádanku, ze které dostali souřadnice a podle nich museli najít dané místo. Procházka tak bavila i méně


aktivnější studenty, kterým se procházka, z důvodu lenosti, nezdála jako dobrý nápad. Den byl zakončen stezkou odvahy, kdy jsme v ospalosti museli plnit bobříka statečnosti. Druhý den v poledne nám učitelský sbor připravil ještě jedno zpestření v podobě turnaje ve volejbale a přehazované. Po skončení turnaje se hrál ještě „sranda mač“ mezi studenty a učiteli. Tento zápas vyhráli studenti a tím si zasloužili ještě jednu třešničku na dortu a to vyhodnocení motivačního bodování za loňský rok, které skončilo následovně:


1. místo – Richard Mareš
2. místo – Marek Kocourek
3. místo – Tomáš Hudík a Vojtěch Novotný

Po tomto už následovala jen cesta domů a povinnost vzpomínat na krásné dva dny s novými i starými spolužáky a našimi učiteli.




Autor: Marek Kocourek (2.P)

Žádné komentáře:

Okomentovat