neděle 12. října 2014

Projekt Učme se podnikat

Projekt pod tímto názvem začíná i v letošním školním roce. První výukový modul se uskutečnil již tento čtvrtek formou přednášky pro první a druhý ročník. Přednáška byla velmi zajímavá a poučná. Všichni jsme se mohli zapojit a říct svůj názor, odpovídat na otázky a ukázat tím náš zájem. Byly nám představeny některé firmy, které se za krátkou dobu velmi rychle zviditelnily a vydělaly velké množství peněz. Také jsme mohli ochutnat Müsli od jedné z firem, která se mícháním chutí tohoto produktu famózně vyšplhala v žebříčku prestižnosti mezi ostatními firmami. Ještě nás bude čekat dalších pět podobných přednášek a nakonec projekt „Den D“.
V loňském roce byla naše škola skvěle reprezentována, a proto se budeme i letos hodně snažit a obsadit tak přední příčky.


Autor: Veronika Němečková.

1 komentář:

  1. Tak tomuhle moc fandím a děkuji, že i studentům konečně někdo ukazuje, jak mohou žít lépe a čeho mohou dosáhnout a nevedete je pouze k tomu, aby byli pěšáci systému. Klobouk dolů opravdu ;) Našla jsem ještě skvělý článek na téma nápady na podnikání pro studenty, tak třeba to někomu pomůže :) Mějte se a dělejte dál takhle záslužnou práci!

    OdpovědětVymazat