neděle 28. září 2014

LAN párty a Movie night

V sobotu 27. září se uskutečnila tradiční LAN párty a Movie night, které se zúčastnilo několik studentů napříč všemi ročníky.

Celá akce začala již v 17:00 a studenti měli možnost přijít do školy a společně sledovat filmy různých žánrů, nebo hrát hry vlastního výběru v počítačové učebně. Všichni jsme se sešli ve skvělé náladě s pocity, že nikdo nebude spát, ale i přesto se našli tací, kteří to nevydrželi a po čase stejně usnuli. V učebně druhého ročníku se jako první film promítala komedie Ranaři, která se všem velmi líbila.

Některé studentky z prvního ročníku si udělaly vlastní zábavu v učebně 4. P, kde pouštěly nejrůznější písničky a pokoušely se o pohyb připomínající tanec - a skvěle tak bavily ostatní studenty. V počítačové učebně pod vedením pana učitele Pecky hráli, většinou kluci, nejrůznější hry a někteří to opravdu vydrželi celou noc, což bylo obdivuhodné a pro ostatní tak trochu nepochopitelné. Ráno, již kolem sedmé hodiny, se začalo uklízet, paní učitelka Matoušková každému uvařila kávu či čaj, nakoupila občerstvení k snídani, a tak jsme téměř všichni společně posnídali a postupně se rozešli domů.


Více fotek z této události je k mání ZDE.


















Autor: Veronika Němečková a Daniela Čechalová (obě 1. P)

Žádné komentáře:

Okomentovat